City Soul 2019

28 augustus 2019 – Oosterkerk, Amsterdam

Zet jezelf even stil. Maak tussen alle trends, targets en trams, tijd voor de vragen, gedachten en dromen waar je anders niet aan toekomt.

City Soul helpt je om één keer per maand in rust te kijken naar je eigen leven. Waar kom je vandaan, waar ga je naartoe? Wat vind je nu echt belangrijk en hoe maak je dat werkelijkheid?

Dit doen we gewoon na werktijd, voordat de rest van je avond begint. Een korte break om tot rust te komen en na te denken. Met een stiltemoment, inspirationals en individuele werkateliers. En natuurlijk eindigen we met een goede maaltijd (eat in or to go).

Meld je aan voor een City Soul avond in het najaar van 2019 en zet jezelf een uurtje stil om samen te eten en na te denken over boeiende en inspirerende onderwerpen.  Met stiltemoment, kleine TED-talk, verwerkingsateliers (om voor jezelf te doen) en aansluitend een heerlijke maaltijd.

17:45 inloop
18:00 start, stilte, TEDtalk, verwerkingsateliers
19:30 diner

Het diner wordt verzorgd. Er is altijd vegetarisch eten. Laat ons gerust weten als er ingrediënten zijn die je niet kunt eten, we proberen daar rekening mee te houden.

City Soul

Data 2019

28 augustus 2019

23 oktober 2019

20 november 2019

18 december 2019

We vinden het leuk als je een avond komt. Laat het ons weten via info@citykerk.amsterdam

City Soul Throwback

Grietje van Dijk

City Soul is een initiatief van Grietje van Dijk en CityKerk, samen met diverse sprekers, gangmakers en creatievelingen. Grietje is manager Traineepool bij de gemeente Amsterdam, moeder van twee kinders (2 en 5). Ze organiseert City Soul omdat ze zelf ook wel wat stilte kan gebruiken.

Locatie City Soul