City Soul : vergeving

1 juni 2017 | 17:45 – 20:00 @ Oosterkerk

Is vergeven en vergeten hetzelfde? Hoe voorkom je dat je vergeving verwart met jezelf wegcijferen? Waar ligt trouwens de grens van vergeving? En wat heb je aan vergeving als je evengoed achterblijft met de ellende die een ander heeft veroorzaakt? Vragen, vragen, vragen! City Soul helpt weer om jezelf stil te zetten, inspiratie op te doen en rust te creëren in je dagelijkse routine voor dingen die er echt toe doen.

Doe je mee? Bestel jouw ticket hier.

17:45 inloop
18:00 start: stiltesessie, inspirational en individuele werkateliers
19:15 diner (eat in or to go).
20:00 the end

Het diner wordt verzorgd door restaurant Spirit, watertanden! Er is altijd vegetarisch eten. Laat ons gerust weten als er ingrediënten zijn die je niet kunt eten, we proberen daar rekening mee te houden.

Enne… om in de stemming te komen, lees “This column will change your life: forgiveness” van The Guardian.

Over City Soul

Zet jezelf even stil. Maak tussen alle trends, targets en trams, tijd voor de vragen, gedachten en dromen waar je anders niet aan toekomt.

City Soul helpt je om één keer per maand in rust te kijken naar je eigen leven. Waar kom je vandaan, waar ga je naartoe? Wat vind je nu echt belangrijk en hoe maak je dat werkelijkheid?

Dit doen we gewoon na werktijd, voordat de rest van je avond begint. Een korte break om tot rust te komen en na te denken. Met een stiltemoment, inspirationals en individuele werkateliers. En natuurlijk eindigen we met een goede maaltijd (eat in or to go).

Data 2017

20 april – over opnieuw beginnen

1 juni – over de kunst van vergeving

29 juni – over de kunst van genieten

14 september – over de kunst van volhouden

19 oktober – over de kunst van (niets) bezitten

30 november – over de kunst van risico’s nemen

City Soul Throwback

Grietje van Dijk

City Soul is een initiatief van Grietje van Dijk en CityKerk, samen met diverse sprekers, gangmakers en creatievelingen. Grietje is manager Traineepool bij de gemeente Amsterdam, moeder van twee kinders (2 en 5). Ze organiseert City Soul omdat ze zelf ook wel wat stilte kan gebruiken.

Locatie City Soul

Ontvang m'n antwoord!

Ik ga met de vraag aan de slag - wil je m'n antwoord ontvangen zodra ik het af heb?

Laat dan hier je gegevens achter.

Gelukt! Je hoort van me!