Ik ben dominee Tim en ik was vrij lang single. Nu ben ik al vrij lang getrouwd. Ik leef in een stad met veel verschillende opvattingen over liefde en relaties. En juist dat vind ik interessant. Ik geloof dat hoe je denkt over liefde en relaties voortkomt uit, en invloed heeft op wie je bent. Ik ben nieuwsgierig. Dus ga ik een nieuw experiment aan: Tim goes Tinder. Op Tinder vraag ik mensen het hemd van het lijf over liefde, vriendschap en relaties. Waarbij je uiteraard mag terugvragen. Ook duik ik in eeuwenoude en actuele bronnen om op 28 september het antwoord te geven op de vraag: wat is liefde anno 2017?

Volg mijn zoektocht op Facebook, mijn website en blok 28 september 20:00 alvast in je agenda voor mijn liefdes StandUp.

Hoe ik het ga aanpakken

21 augustus tot 28 september

Tinder

Ik ben getrouwd en Tinder nitwit. Dat weerhoudt mij er niet van om in de online dating app te duiken. Want liefde anno 2017 kan niet zonder Tinder. Dus ga ik het gesprek aan met Tinderaars, want bestaat de ware nog wel of leef ik het monogame drama?

Mijn ervaringen deel ik op mijn Facebookpagina en op mijn website.

Blogs

Elke week schrijf ik een blog over liefde. De ene week een open brief aan een liefdesexpert, de andere week deel ik inzichten uit eeuwenoude én actuele bronnen. En natuurlijk schrijf ik over mijn Tinder avonturen. Elke donderdag plaats ik een nieuw blog online.

Klik hier voor mijn meest recente blogs en mijn eerdere artikelen over dit onderwerp.

Onderzoek

Ik lees wat psychologen, filosofen en schrijvers zeggen over liefde, relaties en vriendschap. En natuurlijk onderzoek ik christelijke bronnen. Wat zeggen zij over liefde en hoe relevant is dat anno 2017?

Heb je tips die mij helpen bij mijn onderzoek?
Stuur ze me over de mail!

Standup Theology

Op 28 september organiseer ik een grande finale in mijn tweede thuis, de Oosterkerk. Bij een StandUp evenement deel ik al mijn inzichten met je. Dus zet hem vast in je agenda en bestel je tickets hier.

Waar: Oosterkerk, Amsterdam
Wanneer: 28 september, 20:30

Waarom dit thema?

Ik geloof dat hoe je denkt over liefde en relaties voortkomt uit, en invloed heeft op wie je bent. Tuurlijk, liefde moet je voelen en doen en meemaken enzo. Maar wij voelen en doen in onze cultuur al zoveel, dat we niet altijd toekomen aan nadenken over de liefde. Terwijl er zoveel materiaal bestaat dat, als je er even voor gaat zitten, je helpt om beter lief te hebben. Daarvoor doe ik het, deze campagne. Om te beginnen voor mezelf, en ik weet bijna zeker dat ook jij er iets aan hebt. Genoeg gekletst. Let’s start.

Tim en de liefde | CityKerk
Tim en de liefde | wat heeft een dominee te zeggen

Wat heeft een dominee hierover te zeggen?

Een goede dominee kan de wereld van nu verbinden met die van vroeger. Daarom duik in eeuwenoude en actuele bronnen en laat daar af en toe wat van zien en horen. Op 28 september geef ik in een stand up sessie in de Oosterkerk mijn antwoord op de vraag: wat is liefde anno 2017?

StandUp Theology | 28 september

Elk thema sluit ik af met een StandUp evenement. Tijdens zo’n StandUp Theology deel ik mijn inzichten over het thema van de afgelopen weken: liefde. Een avond vol inspiratie, verrassende analyses, spirituele verdieping en geintje op z’n tijd. Dat allemaal in een theaterachtige setting met live muziek en aansluitend een borrel. Ben jij er ook bij?

Wat: StandUp Theology | Tim en de liefde
Waar: Oosterkerk, Kleine Wittenburgstraat 1, Amsterdam
Wanneer: 28 september, inloop 20:00, start 20:30
Ticket: €15,- (inclusief borrel), bestel hier of klik rechts op ‘in winkelmand’

Ben je benieuwd wat StandUp Theology is? Bekijk het filmpje hieronder.

Tim en de liefde – 28 september – Oosterkerk

15.00 Verder lezen

Dominee Tim en de liefde

Meer over Tim en de liefde:

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor de wekelijkse mails:

[rad_rapidology_locked optin_id=”optin_4″] content [/rad_rapidology_locked]